Bonum Brf Kilen

Moderna och vackra bostäder med attraktivt läge med närhet till Kävlinge centrum och kommunikationer. Bostadsrätter för dig som fyllt 55. Välkommen till din nya verklighet!

 • Kvarngatan/Skomakaregatan/Rundelsgatan
 • 53 lägenheter

Bonum Brf Kilen

Moderna och vackra bostäder med attraktivt läge med närhet till Kävlinge centrum och kommunikationer. Bostadsrätter för dig som fyllt 55. Välkommen till din nya verklighet!

 • Kvarngatan/Skomakaregatan/Rundelsgatan
 • 53 lägenheter
Stora visnings-dagen 2/2

Fakta

 • Rum 2-4 rum och kök
 • Pris 1 235 000-3 895 000 kr
 • Avgift 2 772-6 120 kr/mån
+ Visa fler bilder (15 st)

Visningar

Sön 2 feb kl 11:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen. Då öppnar vi dörrarna till din nya verklighet på Mårtensgatan 29

Tryggt att köpa från Riksbyggen

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning. Du får dessutom fem års garanti på din nya bostad.

Fördelar med nyproduktion

Kontakt

Skandiamäklarna Landgren
Lena Sandmark

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  Januari 2019
 • Säljstart

  Januari 2019
 • Byggstart

  Vår 2019
 • Inredningsval

  Vår 2020
 • Inflyttning

  Vår 2021

Om bostadsprojektet

Seniorbostäder i Kävlinge

Välkommen till nyproduktionen Bonum Brf Kilen i Kävlinge, bostadsrätter för dig som fyllt 55 och vill lägga alla måsten med villan åt sidan. Här blir det moderna lägenheter, alla med generösa fönster, högt i tak och balkong eller uteplats. Beräknad inflyttning våren 2021.

Centralt boende i Kävlinge

Bonum Brf Kilen i Kävlinge kommer att ta plats där Kvarngatan möter Skomakaregatan. Du kommer bo med Folkets park runt hörnet, gångavstånd till centrum och ha kollektivtrafik precis utanför dörren. Mitt emot kommunhus, vårdcentral, apotek och bibliotek. Visst känns det tryggt! Planerad inflyttning våren 2021. 

Här bor du på lugnt läge i centrum, nära matbutiker, restauranger, kommunikationer och annan service som behövs i vardagen. Moderna, vackra bostäder med attraktivt läge i Kävlinge. Det finns effektiva tvåor, lite mer generösa treor och rymliga fyror med plats för lite mer och fler. Planlösningarna är öppna och välplanerade med omsorg för hur vardagslivet fungerar bäst. Rummen bjuder in ljusflöde genom stora fönsterpartier och den generösa takhöjden gör rummen ljusa och luftiga. Här både bor och mår du bra.

Genomtänkta lägenheter

Bonum har planerat sammanlagt 53 lägenheter om två till fyra rum och kök. Bostäderna är genomtänkta in i minsta detalj med gedigna material, generösa fönster och högt till tak. Öppna planlösningar och sköna trägolv utan trösklar. Du får ett bekvämt och härligt hem där ljus och rymd gemensamt för alla bostäder.

Köken, som är funktionella ligger nära andra sociala ytor som matplats och vardagsrum så att det är enkelt att umgås.

På balkongerna och uteplatserna finns det plats för uteliv, fika och härliga stunder. Det finns förvaringsutrymmen så du kan organisera vardagens alla saker.

Badrummen är helkaklade, väl upplysta och rymliga med torktumlare och tvättmaskin som standard. Alla material, från kakel och klinker till fönsterbänkar och parkettgolv är valda med omsorg. Är du med i en tidig fas av byggprocessen har du möjlighet att välja inredningsdetaljer ur Bonums fina inredningsprogram där dessutom många inredningsval är kostnadsfria. Läs allt i broschyren Allt om Bonum Brf Kilen

Hållbarhetsåtgärder för Bonum Brf Kilen

Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Laddstolpar
Gröna tak
Fågelholkar
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete
Läs mer

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Gemensamma utrymmen

Föreningen har en gemensamhetslokal och en gemensam tvättstuga. På den gröna gården kan du njuta av en kopp kaffe i skuggan i föreningens lusthus.

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Kävlinge, mellan storstad och landsbygd

Att bo i Kävlinge kommun är detsamma som att få landsbygdens alla kvaliteter, närheten till naturen och havet, och samtidigt ha bekvämt pendlingsavstånd till storstaden. För shopping är det nära till Center Syd, ett av södra Sveriges största köpcentra med mer än 100 butiker. Du bor nära stationen och tar dig snabbt och lätt både söderut och norrut med Pågatåg och Öresundståg, 10 minuter till Lund och 15 minuter till och du är i Malmö. Lägg till ytterligare 30 minuter och du når Köpenhamn. Både Landskrona och Helsingborg ligger inom bekvämt räckhåll. Föredrar du att ta dig fram genom muskelkraft, finns fina cykelvägar i vackert landskap.

Mer fakta

Golv: parkett, vitmålad sockel.
Vägg: vitmålad, stänkskydd av kakel ovan arbetsbänk
Inredning: kökssnickerier med dämpade luckor och lådor, bänkskiva i laminat, diskbänk, spotlights under överskåp, fönsterbänk av kalksten
Utrustning: kyl och frys alt kyl/frys för mindre lgh, induktionshäll, spiskåpa, inbyggnadsugn och mikro i högskåp, helintegrerad diskmaskin

Bad/tvätt
Golv: klinkerplattor
Vägg: kakelplattor
Inredning: vägghängd förhöjd WC-stol, vägghängt tvättställ med demonterbar kommod, spegel ovan tvättställ med belysningsramp, väggskåp, duschvägg, raka dörrar i klarglas,  tvättmaskin och torktumlare, väggskåp med spotlights,  bänkskiva av laminat, el/vattenansluten handdukstork, infällda spotlights i undertak.

Golv: parkett, vitmålad sockel
Vägg: vitmålad
Övrigt: fönsterbänk av kalksten. Garderob eller skjutdörrsgarderober i sovrum.

Golv: parkett, vitmålad sockel i trä.
Vägg: vitmålad
Övrigt: kapphylla, skjutdörrsgarderob eller garderob

Golv: betong med trätrall
Vägg: Tegeltak, betong vitmålad
Övrigt: eluttag, belysning på vägg

Garage för 23 bilar, varav två hkp-anpassade. På markplan, 25 parkeringsplatser varav två hkp-anpassade.

Mediacentral för telefon, tv och datakommunikation

Lär mer om bostäder, område och annat i Allt om Brf Kilen

Här kan du välja inredning och se vad det kostar. 

Anmäl intresse till Bonum Brf Kilen

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Beställ tjänster

Trygghet i ditt bostadsköp

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Upp