Såld
Såld

Objekt 3201 i Bonum Brf Idrottsplatsen

Bostadsfakta

Rum 3 rum och kök
Area 74,5 kvm
Avgift 4 645 kr/mån
Våning 3 av 4
Status Såld
Bostadsprojekt Bonum Brf Idrottsplatsen

Välkommen på privat visning

Du är välkommen att kontakta ansvarig säljare och boka en privat visning. I dagsläget har vi inga öppna visningar.

Kontakt

Om bostaden

Kök

Kökssnickerier med vita släta luckor och bänkskiva i laminat med stänkskydd i vitt. Vitmålad vägg och tak och golv i mattlackerad trestavsparkett i ask, sockel vitmålad. Kyl och frys alt kyl/frys i mindre lägenheter, induktionshäll, spiskåpa, inbyggnadsugn och mikro i högskåp, helintegrerad diskmaskin, diskbänk, fönsterbänk av kalksten.

Bad

Helkaklat med vitt blankt kakel och mörkgrå klinker. Vägghängd förhöjd WC-stol, vägghängt tvättställ med demonterbar kommod, spegel ovan tvättställ med belysningsramp, väggskåp, duschvägg i glas. Tvättmaskin och torktumlare, bänkskiva i laminat, el/vattenansluten handdukstork, infällda spotlights i undertak.

Balkong

Vägg av träpanel och golv av betong med trätrall. Metallräcke och inglasning med belysning på vägg och eluttag.

Parkering

10 carportar och 31 markparkeringsplatser varav 3 st handikappanpassade

Gäst WC

Helkaklat med vägghängd förhöjd WC-stol, vägghängt tvättställ, spegelskåp ovan tvättställ med belysningsramp.

Rum

Vitmålad vägg och tak och golv i mattlackerad trestavsparkett i ask med vitmålad sockel. Fönsterbänk av kalksten. Garderob alt. skjutdörrsgarderober i sovrum.

Hall

Kapphylla, skjutdörrsgarderob alt. garderob.

Internet

Mediacentral för IP-telefoni, data och digital-TV.

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

  Juni 2018
 • Inredningsval

  Februari 2019
 • Inflyttning

  Vår/sommar 2020

Ett skönt liv vid havet

I Höganäs kan du vandra mellan idylliska gatuhus, propra egnahemsvillor, flerfamiljshus i femtiotalsfunkis och gamla industribyggnader som fått nytt liv. Närmaste vägen till havet går genom lugna villakvarter och tar endast några minuter. Fortsätter du längs strandkanten når du snart Kvickbadet och den populära småbåtshamnen. För dig som bosätter dig här kan varje dag bli en dag med naturupplevelser, aktiviteter och ett rikt socialt liv. Brf Idrottsplatsen ligger på den gamla Idrottsplatsen Julivallen centralt i Höganäs med omedelbar närhet till Öresund, småbåtshamnen, service- och affärsutbudet i Höganäs. Området erbjuder fin rekreation med sin närhet både till park med dess grönska och hav med dess sandstränder, kallbadhus och båtliv.