Bonum Brf Idrottsplatsen

I Höganäs, vid före detta idrottsplatsen Julivallen, finns bostadsrätter för dig som fyllt 55. Närhet till havet och småbåtshamnen. Välkommen till din nya verklighet!

 • Norra Månstorpsvägen
 • 49 lägenheter

Bonum Brf Idrottsplatsen

I Höganäs, vid före detta idrottsplatsen Julivallen, finns bostadsrätter för dig som fyllt 55. Närhet till havet och småbåtshamnen. Välkommen till din nya verklighet!

 • Norra Månstorpsvägen
 • 49 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 2-4 rum och kök
 • Pris 1 345 000-3 995 000 kr
 • Avgift 3 752-5 547 kr/mån

Kontakt

+ Visa fler bilder (13 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

  Juni 2018
 • Inredningsval

  Februari 2019
 • Inflyttning

  Vår/sommar 2020

Om projektet

Seniorbostäder i Höganäs

I vackra Höganäs, vid före detta idrottsplatsen Julivallen bygger vi bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Här bor du med närhet till havet och småbåtshamnen. Beräknad inflyttning våren/sommaren 2020.

Nybyggt och havsnära i Höganäs

Husen vid Norra Månstorpsvägen i Höganäs ligger i en fin del av staden och bara ett par hundra meter från havet. Vi planerar bygga tre tegelhus med fyra, fem respektive sex våningar. Allt från välplanerade tvåor på 54,5 kvadratmeter, till större fyror på 89,5 kvadratmeter. De nyproducerade lägenheterna är ljusa och trivsamma och med en generös takhöjd på 2,7 meter. Alla lägenheter har inglasad balkong eller egen uteplats. Takvåningarna har även egna takterrasser med härlig kvällssol. 

Trygghet i ditt bostadsköp

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

Om lägenheterna

Lägenheterna har öppna planlösningar och sköna parkettgolv utan trösklar. Köken är välplanerade, välutrustade och stilrena och gränsar till andra sociala ytor som matplats och vardagsrum.

De kaklade badrummen är fräscha och rymliga och rymmer både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna har gott om smarta förvaringsutrymmen och du har dessutom ett eget förråd i förrådsbyggnad på gården. I flertalet lägenheter finns det också gäst-WC.

Gemensamhetslokal med trevlig uteplats finns i ett av husen och övernattningslägenhet. I anslutning till fastigheten finns parkeringsplatser/carportar och plats för cyklar.

Bostadsrätter med hållbara material

Riksbyggen erbjuder ett modernt boende med hög miljöprofil. Inne i husen vittnar många små men viktiga detaljer om att Riksbyggen tänker längre. Hållbara och beprövade material används, och lägenheterna är noga planerade. Som långsiktig aktör är vi med och tar ansvar för bostadsrättsföreningens ekonomiska och tekniska förvaltning. Denna samverkan gör att det är lite enklare att bo och leva i våra hus.

Genom ett stort mått av nytänkande utvecklar vi hus och tjänster som bidrar till ett mer hållbart samhälle. Vårt engagemang stannar inte vid att vi själva vet att allt är utvecklat ur ett hållbarhetsperspektiv du som kund ska verkligen uppleva att vi adderar ett mervärde så du känner dig trygga med oss på Riksbyggen.

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Ett skönt liv vid havet

I Höganäs kan du vandra mellan idylliska gatuhus, propra egnahemsvillor, flerfamiljshus i femtiotalsfunkis och gamla industribyggnader som fått nytt liv. Närmaste vägen till havet går genom lugna villakvarter och tar endast några minuter. Fortsätter du längs strandkanten når du snart Kvickbadet och den populära småbåtshamnen. För dig som bosätter dig här kan varje dag bli en dag med naturupplevelser, aktiviteter och ett rikt socialt liv. Brf Idrottsplatsen ligger på den gamla Idrottsplatsen Julivallen centralt i Höganäs med omedelbar närhet till Öresund, småbåtshamnen, service- och affärsutbudet i Höganäs. Området erbjuder fin rekreation med sin närhet både till park med dess grönska och hav med dess sandstränder, kallbadhus och båtliv.

Mer fakta

Golv: mattlackerad trestavsparkett i ask, sockel vitmålad.
Vägg: vitmålad, stänkskydd av grått
Inredning: kökssnickerier med vita släta luckor, bänkskiva i laminat
Utrustning: kyl och frys alt kyl/frys i mindre lgh, induktionshäll, spiskåpa, inbyggnadsugn och mikro i högskåp, helintegrerad diskmaskin, diskbänk, fönsterbänk av kalksten.

Bad/tvätt 
Golv: mörkgrått klinker
Vägg: vitt, blankt kakel
Inredning: vägghängd förhöjd WC-stol, vägghängt tvättställ med demonterbar kommod, spegel ovan tvättställ med belysningsramp, väggskåp, duschvägg i glas
Utrustning: tvättmaskin och torktumlare, bänkskiva i laminat, el/vattenansluten handdukstork, infällda spotlights i undertak

Gäst WC
Golv: klinkerplattor
Vägg: kakelplattor
Inredning: Vägghängd förhöjd WC-stol, vägghängt tvättställ, spegelskåp ovan tvättställ med belysningsramp 

Golv: mattlackerad trestavsparkett i ask, vitmålad sockel, fönsterbänk av kalksten. Garderob alt. skjutdörrsgarderober i sovrum.

Golv: mattlackerad trestavsparkett i ask, vitmålad sockel.
Vägg: vitmålad,
Övrigt: kapphylla, skjutdörrsgarderob alt. garderob

Golv: betong med trätrall 
Vägg: träpanel 
Övrigt: metallräcke, eluttag, belysning på vägg, inglasning.

Mediacentral för IP-telefoni, data och digital-TV

10 carportar och 31 markparkeringsplatser varav 3 st handikappanpassade.

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Idrottsplatsen

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig
Upp