Planerat
Planerat

Bonum Veberöd

Centralt i Veberöd planerar att uppföra bostadsrätter på mellan två till fyra rum och kök. Moderna bostadsrätter med balkong eller uteplats för dig som fyllt 55.

Bostadsfakta

Lägenheter 34
Status Planerat

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Bostadsrätter i Veberöd

Centralt i vackra Veberöd planerar vi att uppföra cirka 34 seniorlägenheter på mellan två till fyra rum och kök. Säljstarten är planerad till 2021.

Funderar du på att köpa en nyproducerad bostadsrätt i Veberöd planerar Bonum för nya bostäder på Sjöbovägen och Ängavägen. Här planerar vi för tre hus med moderna, praktiska lägenheter där social gemenskap och service ligger i fokus.

Köken är funktionella och inbjudande och ligger nära andra sociala ytor som matplats och vardagsrum.

Badrummen i de nyproducerade lägenheterna är helkaklade och rymliga med torktumlare och tvättmaskin som standard. Alla material, från kakel och klinker till fönsterbänkar och parkettgolv är valda med omsorg.

Lägenheterna har trevliga balkonger, soliga uteplatser och genomtänkta planlösningar som ger dig en lägenhet att verkligen trivas i.

Gemensamhetslokal med övernattningslägenhet

I föreningen kommer det att finnas en gemensamhetslokal som ger möjlighet till trevligt umgänge med släkt och vänner. Det kommer också att finnas en övernattningslägenhet som gör det enkelt för dina gäster att stanna över natten.

Bonum seniorbostäder

Bonum erbjuder trygga, moderna och praktiska bostadsrätter för dig som fyllt 55. Vi lägger ned stor omsorg på att hitta rätt bostadsläge.

Det här är Bonum

 • Planerad

   
 • Byggstart

   
 • Säljstart Förtur

  2021
 • Säljstart

  2021
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

  2023

Anmäl intresse till Bonum Veberöd

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.