Bonum Veberöd

Centralt i Veberöd planerar att uppföra bostadsrätter på mellan två till fyra rum och kök. Moderna bostadsrätter med balkong eller uteplats för dig som fyllt 55.

 • Sjöbovägen/Ängavägen
 • 34 lägenheter

Bonum Veberöd

Centralt i Veberöd planerar att uppföra bostadsrätter på mellan två till fyra rum och kök. Moderna bostadsrätter med balkong eller uteplats för dig som fyllt 55.

 • Sjöbovägen/Ängavägen
 • 34 lägenheter
Planerat

Kontakt

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (11 st)

 • Planerad

   
 • Byggstart

   
 • Säljstart Förtur

  2021
 • Säljstart

  2021
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

  2023

Om bostadsprojektet

Bostadsrätter i Veberöd

Centralt i vackra Veberöd planerar vi att uppföra cirka 34 seniorlägenheter på mellan två till fyra rum och kök. Säljstarten är planerad till 2021.

Nyproducerade lägenheter i Veberöd

Funderar du på att köpa en nyproducerad bostadsrätt i Veberöd planerar Bonum för nya bostäder på Sjöbovägen och Ängavägen. Här planerar vi för tre hus med moderna, praktiska lägenheter där social gemenskap och service ligger i fokus.

Köken är funktionella och inbjudande och ligger nära andra sociala ytor som matplats och vardagsrum.

Badrummen i de nyproducerade lägenheterna är helkaklade och rymliga med torktumlare och tvättmaskin som standard. Alla material, från kakel och klinker till fönsterbänkar och parkettgolv är valda med omsorg.

Lägenheterna har trevliga balkonger, soliga uteplatser och genomtänkta planlösningar som ger dig en lägenhet att verkligen trivas i.

Gemensamhetslokal med övernattningslägenhet

I föreningen kommer det att finnas en gemensamhetslokal som ger möjlighet till trevligt umgänge med släkt och vänner. Det kommer också att finnas en övernattningslägenhet som gör det enkelt för dina gäster att stanna över natten.

Trygghet i ditt bostadsköp

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Anmäl intresse till Bonum Veberöd

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Beställ tjänster
Upp