För en bättre upplevelse av Bonums webb använder vi cookies. Läs mer om hur vi använder cookies och behandlar personuppgifter.

Ok
Stäng sök

Bonum Brf Pålsjöro

Bo nära skog, hav och stad i Pålsjö utanför Helsingborg. Bekväma och ljusa lägenheter med hög standard för dig som fyllt 55. Välkommen till din nya verklighet!

 • Helsingborg
 • 53 lägenheter

Bonum Brf Pålsjöro

Bo nära skog, hav och stad i Pålsjö utanför Helsingborg. Bekväma och ljusa lägenheter med hög standard för dig som fyllt 55. Välkommen till din nya verklighet!

 • Helsingborg
 • 53 lägenheter
Stora visnings-helgen 9-10 mars

Visningar

Lör 9 mar kl 12:00 - 14:00

Nu öppnar vi dörrarna till din nya verklighet. Välkommen till Järnvägsgatan 18 på visning !

Sön 10 mar kl 12:00 - 14:00

Nu öppnar vi dörrarna till din nya verklighet. Välkommen till Järnvägsgatan 18 på visning !

Kontakt

Sälj- & marknadsansvarig
Kristin van der Reep
+ Visa fler bilder (9 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  Höst/vinter 2019
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  Vår/sommar 2022

Om projektet

Seniorbostäder i Pålsjö, Helsingborg

Funderar du på att köpa en bostadsrätt i Helsingborg? Vi har nu nyproduktion av bostadsrätter nära skog, hav och stad i Pålsjö utanför Helsingborg. Här planerar vi för 53 bostadsrätter på mellan två till fyra rum och kök. Bonum seniorboende i Helsingborg är till för dig som vill bo bekvämt i en ljus, lättskött lägenhet med hög standard, i ett hus som fungerar och där det finns en omtänksam värd som hjälper till när det behövs. Så vill nog alla bo, egentligen. Men vi har skapat Bonum speciellt för dig som fyllt 55.

Välkommen till Bonum Pålsjöro i Helsingborg

Bonum Pålsjöro i Helsingborg ligger nära vackra Pålsjö skog, men även nära hav och stad. Här kan du gå på strövtåg, rasta hunden eller besöka det anrika Pålsjöpaviljongen som ligger mitt i Pålsjö skog, bara en liten promenad från ditt nya hem. Här kan du njuta av hembakat bröd och nygräddade våfflor omgiven av skogens sus och fåglarnas kvitter. Efter en välförtjänt paus kan du fortsätta din upptäcktsfärd, stanna till vid Pålsjö mölla eller bara njuta av havet av vitsippor som täcker hela marken på våren. Här kan du även förbättra konditionen och ta en liten runda på trevliga upplysta motionsslingor, om andan faller på. Förutom närhet till stad, hav och skog finns en lekplats nära till hands där barnbarnen kan gunga och ha kul. Bonumhusen ligger i ett lugnt och stillsamt område med närhet till kollektivtrafik som snabbt tar dig till city. Här kan du strosa runt i affärer eller ta en liten tur med färjan till Danmark.

Vi planerar bygga fyra Bonum bostadshus med bostadsrätter om två till fyra rum och kök. Till våren kommer det att finnas 53 fina bostäder till salu. Så funderar du på att köpa lägenhet i Pålsjö utanför Helsingborg är det här kanske något för dig. Bostadhusen omfamnar en trevlig innergård avsedd för aktivitet och avkoppling. Bostäderna är välplanerade med en hög grundstandard gällande inredning och förvaring. Bonum seniorboende erbjuder trygga, inbjudande och praktiska hem som gör det möjligt att leva aktivt långt upp i åldrarna.

Läs mer

Bonum – det perfekta konceptet för seniorboende

För dig som har fyllt 55 år är Riksbyggens koncept Bonum perfekt. Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Bostäderna är planerade och byggda för att man ska kunna bo kvar länge. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Karta

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Pålsjöro

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Sälj- & marknadsansvarig
Kristin van der Reep

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning.

Fördelar med nyproduktion

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan, så får du fortlöpande information om projektet av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp