Såld
Såld

Objekt 0341 i Bonum Brf Sångstenen

Bostadsfakta

Rum 4 rum och kök
Area 99 kvm
Avgift 5 336 kr/mån
Våning 4 av 5
Status Såld
Bostadsprojekt Bonum Brf Sångstenen

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Lördag 25 september 12:00-16:00

Markvisning på Elinegård. Lördagen den 25/9 kl. 12-16 kommer vi på Riksbyggen att vara på plats i området där vi bygger Bonum Brf Sångstenen. Kom förbi och prata med oss! Vi välkomnar både nya intressenter och köpare. Adress: Systerbrunnsvägen 11-15 Limhamn. Ingen föranmälan krävs.

placeholder

 • Planering pågår

  December 2018
 • Säljstart

  1 februari 2021
 • Byggstart

  Sommar 2021
 • Inredningsval

  Höst 2021
 • Upplåtelse

  Höst 2022
 • Inflyttningsklart

  Vår 2023

Cykelavstånd till Hyllie och Limhamn

Söder om Limhamn och Djupadal håller sakta det nya Elinegårdsområdet på att växa fram. Här skapas nya bostadskvarter i en miljö som präglas av närheten till de öppna fälten runt Limhamns kalkbrott och de trivsamma villakvarteren i Djupadal. Med Elinelunds och Mossängens lummiga koloniområden som grannar skapas en stadsdel med en grön, vänlig atmosfär. 

Området ligger på ett strategiskt fördelaktigt läge i västra Malmö, bara fem kilometer från stadens centrala delar. Det är bekvämt cykelavstånd till Hyllie med sitt utbud av handel och service och med tågstationen som tar dig både in till Malmö centrum och vidare ut i värl­den. Lika nära är det till Limhamns livfulla centrum och Sibbarps gröna fält och stränder. Från din bostad har du bara runt tio minuter med cykel via Hammars park till kvällsdoppet i Öresund.

Anmäl intresse till Bonum Brf Sångstenen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

INFORMATION OM BOSTADSKÖP

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Såhär går köpet till