Ledig
Ledig

Objekt 0112 i Bonum Brf Sångstenen

Bostadsfakta

Pris 3 195 000 kr
Rum 4 rum och kök
Area 83 kvm
Avgift 4 525 kr/mån
Våning 1 av 5
Status Ledig
Bostadsprojekt Bonum Brf Sångstenen

Visningar

Vi har inga planerade visningar. Kontakta säljaren för mer information.

Just nu pågår Förtursförsäljning för dig som lämnat in en valfolder senast den 16 februari 2021. Du som anmält ditt intresse efter detta datum kommer att kontaktas efter Förtursförsäljningen är avslutad.

Kontakt

placeholder

 • Planerad

  December 2018
 • Säljstart Förtur

  1 februari 2021
 • Säljstart

  1 februari 2021
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

  Höst 2021
 • Inflyttning

  Vår 2023

Cykelavstånd till Hyllie och Limhamn

Söder om Limhamn och Djupadal håller sakta det nya Elinegårdsområdet på att växa fram. Här skapas nya bostadskvarter i en miljö som präglas av närheten till de öppna fälten runt Limhamns kalkbrott och de trivsamma villakvarteren i Djupadal. Med Elinelunds och Mossängens lummiga koloniområden som grannar skapas en stadsdel med en grön, vänlig atmosfär. 

Området ligger på ett strategiskt fördelaktigt läge i västra Malmö, bara fem kilometer från stadens centrala delar. Det är bekvämt cykelavstånd till Hyllie med sitt utbud av handel och service och med tågstationen som tar dig både in till Malmö centrum och vidare ut i värl­den. Lika nära är det till Limhamns livfulla centrum och Sibbarps gröna fält och stränder. Från din bostad har du bara runt tio minuter med cykel via Hammars park till kvällsdoppet i Öresund.

Anmäl intresse till Bonum Brf Sångstenen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.