Försäljning pågår
Försäljning pågår

Bonum Brf Sångstenen

1 495 000–3 795 000 kr

För dig som fyllt 55 år bygger vi bostadsrätter i Limhamn i Malmö. I norr vetter husen mot gårdarna och i söder har man fri utsikt mot Elinegårds nya park. Välkommen till din nya verklighet!

Fakta

Pris 1 495 000– 3 795 000 kr
Rum 1–4 rum och kök
Boarea 39–99 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

3 310–6 726 kr/mån
Våningar 5
Lägenheter 52
Status Försäljning pågår

Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för att boka visning och för mer information.

Så här går köpet till i Bonum Brf Sångstenen

Information om allt du behöver veta inför köpet.

Se filmen

Första spadtaget för Bonum Brf Sångstenen

Se när det första spadtaget för Bonum Brf Sångstenen tas - nu är bygget i gång!

Se filmen

Bonumvärd

I alla Bonumföreningar finns det en Bonumvärd som sköter om fastigheten. Bonumvärden erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Det är tjänster som du själv kan beställa.

Bonumvärdens tjänster

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Seniorbostäder i Malmö

På Elinegård i Malmö planerar Riksbyggen att bygga Bonum seniorbostäder med 52 lägenheter. I Bonums bostäder för dig som fyllt 55 år ingår alltid lite extra frihet, oberoende och bekymmerslöshet. Frihet som du kan använda som du vill, utan måsten. I säljbroschyren kan du läsa om lägenheterna och föreningen. I Vanliga frågor och svar hittar du svar på frågor om bland annat huset och om hur köpet går till. Du kan även titta på filmen om hur köpet går till i Bonum Brf Sångstenen.

Bostadsrätt med söderläge vid parken

Ta ett djupt andetag och låt blicken vandra längs kanten på Limhamns ståtliga kalkbrott. Ta ett till och känn doften av hägg och syren bland grönskan i Elinelunds kolonier. Ta ett tredje och stig på tåget mot Köpenhamn, Kastrup, världen. I Bonums lägenheter i Elinegård skapar vi andrum för dig som vill ha mer luft under vingarna, för dig som vill ha mer tid över för det viktiga i livet. Byt den tungrodda villan och trädgår­den mot en modern, bekväm bostadsrätt och byt samtidigt ut måste mot vill i din vardagsvokabulär.

Bonum planerar bygga 52 moderna, vackra lägenheter på ett lugnt och naturnära läge. Här hittar du både smarta ettor, effektiva tvåor, lite mer generösa treor och rymliga fyror med plats för lite mer och fler. I Bonums bostäder ingår alltid lite extra frihet, oberoende och bekymmerslöshet. Frihet som du kan använda som du vill, utan måsten.

Bostadsrättsföreningen kommer att bestå av två bostadshus med söderfasaden mot den nya stads­delsparken och den lilla lokalgatan Systerbrunnsvägen som sträcker sig från Elinelunds sommarstad längs parkens norra sida. Från din söderbalkong kan du njuta av fina utblickar över parken och de gröna trädgårdarna i koloniområdet. I norr vänder sig husen mot den gröna gården där vi ordnar plats för både umgänge och aktivitet. Den nya kilformade stadsdelsparken öppnar upp siktlinjen över kalkbrottet och vidare mot Öresundsbrons pyloner. Parken öppnar sig för västersolen och är naturligt utformad med gräsplanteringar och fritt placerade träd. Här finns ytor för både aktiviteter och lugna stunder i gräset. Ta med filten och bjud vännerna på picknick i gröngräset.

Bostadsrätter i Malmö

De nyproducerade lägenheterna är i storlekarna ett till fyra rum och kök och är belägna i två huskroppar. I norr vetter husen mot gårdarna och i söder har man fri utsikt mot Elinegårds nya park. Området Elinegård ligger söder om Annetorpsvägen intill kalkbrottets östra sida. Försäljningen av de nya bostadsrätterna i Malmö är nu igång och planerad inflyttning är under mars månad 2023.

Bonum – det perfekta konceptet för seniorboende

För dig som har fyllt 55 år är Riksbyggens koncept Bonum perfekt. Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Lägenheterna är planerade och byggda för att man ska kunna bo kvar länge.

Bonum erbjuder moderna lägenheter med hög miljöprofil. Inne i husen vittnar många små men viktiga detaljer om att Bonum tänker längre. Hållbara och beprövade material används, och de nyproducerade lägenheterna är noga planerade och utförda med tanke på bland annat tillgänglighet. Föreningen ordnar gemensamma aktiviteter och det finns många möjligheter till social samvaro om man så önskar. Gemensamhetslokalen är möblerad med ett fullutrustat kök. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Riksbyggens inredningsportal

Här kan du testa att göra tillval och sätta en personlig prägel på lägenheten så den passar just dig. Välj bland färg på köksluckor och andra tillval. Klicka in i vår 3D-väljare och prova vad som passar i ditt nya hem.

Till inredningsportalen

Hållbarhetsåtgärder för Bonum Brf Sångstenen

 • Varierande växtlighet på gården
 • Gröna tak på miljöhus
 • Återvinningsrum

Läs om vårt hållbarhetsarbete.

placeholder

 • Planering pågår

  December 2018
 • Säljstart

  1 februari 2021
 • Byggstart

  Sommar 2021
 • Inredningsval

  Höst 2021
 • Upplåtelse

  sommar/höst 2022
 • Inflyttningsklart

  Vår 2023

Se huset och välj bostad

 • Välj favoritbostad och anmäl intresse
 • Se huset från olika vinklar
Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Cykelavstånd till Hyllie och Limhamn

Söder om Limhamn och Djupadal håller sakta det nya Elinegårdsområdet på att växa fram. Här skapas nya bostadskvarter i en miljö som präglas av närheten till de öppna fälten runt Limhamns kalkbrott och de trivsamma villakvarteren i Djupadal. Med Elinelunds och Mossängens lummiga koloniområden som grannar skapas en stadsdel med en grön, vänlig atmosfär. 

Området ligger på ett strategiskt fördelaktigt läge i västra Malmö, bara fem kilometer från stadens centrala delar. Det är bekvämt cykelavstånd till Hyllie med sitt utbud av handel och service och med tågstationen som tar dig både in till Malmö centrum och vidare ut i värl­den. Lika nära är det till Limhamns livfulla centrum och Sibbarps gröna fält och stränder. Från din bostad har du bara runt tio minuter med cykel via Hammars park till kvällsdoppet i Öresund.

Anmäl intresse till Bonum Brf Sångstenen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

INFORMATION OM BOSTADSKÖP

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till