För en bättre upplevelse av Bonums webb använder vi cookies. Läs mer om hur vi använder cookies och behandlar personuppgifter.

Ok
Stäng sök
Planerat

Bonum Brf Angela

Antal bostäder: 56
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Angela

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Om projektet

Seniorbostäder i södra Ängelholm

I Södra Ängelholm planerar vi att bygga landmärket Brf Angela, Bonum seniorboende. Ljusa bostadsrätter med fantastisk vy för dig som fyllt 55 år.

Bo i en härlig kuststad i Skåne

Bostadsrättsföreningen kommer att ha 56 lägenheter på mellan två till fyra rum och kök i storlekarna 55 till 122 kvadratmeter. Alla lägenheter kommer ha balkong eller uteplats.

Ängelholm är en härlig kuststad, vackert belägen i nordvästra Skåne, med det mesta och bästa runt hörnet. Här hittar du trevliga restauranger, vacker natur och en av Sveriges finaste hembygdsparker.

Bor du här kan varje dag bli en dag med värdefull samvaro, trygghet, naturupplevelser och aktiviteter. Du som är över 55 år ges möjlighet att leva ett rikt socialt liv och samtidigt njuta av en välplanerad och vacker bostad.

Kostnadsfri intresseanmälan

Anmäl intresse till det här projektet via den orange knappen och håll dig uppdaterad om vad som händer. Det kostar ingenting och du förbinder dig inte till något köp. Säljaren informerar dig sedan fortlöpande om vad som händer.

Läs mer

Småstadscharm och den stora stadens service

Ängelholm upplevs av många som den perfekta boendeorten. Med sitt läge vid Skånes västkust, i den händelserika Öresundsregionen, med skog och hav alldeles inpå husknuten, lever man gott. Här hittar du vacker natur, kultur, rekreation, puls, shopping och nöje. Ängelholm är en öppen och välkomnade kommun med en mångfald av sociala nätverk. 

God miljö – enklare vardag

När vi planerar Bonum tänker vi ett modernt boende med hög miljöprofil. Inne i husen vittnar många små men viktiga detaljer om att Bonum tänker längre. Hållbara och beprövade material används, och lägenheterna är noga planerade och utförda med tanke på bland annat tillgänglighet. Vad som är speciellt med att äga en lägenhet i Bonum är att föreningens medlemmar får tillgång till individuellt anpassade tjänster. För den som behöver hjälp med något finns Bonumvärden till hands.

Bonumvärden sköter fastigheten på ett professionellt sätt och erbjuder dessutom en extra hand till de boende, eller hjälpen att förmedla tjänster. Som långsiktig aktör är vi med och tar ansvar för bostadsrättsföreningens ekonomiska och tekniska förvaltning. Denna samverkan ger extra trygghet åt de boende. Årets förvaltare på Riksbyggen finns också i Ängelholm, vilket är ett stort plus.

Att Bonum seniorboende är ett välfungerande och efterfrågat alternativ förklaras också av att det i alla Bonumföreningar erbjuds plats i vardagen för samvaro, bland annat finns en övernattningslägenhet och en gemensamhetslokal.

Bilder

Se alla bilder
Antal bostäder: 56
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Angela

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad Dot
 • Icon Säljstart Förtur Dot
 • Icon Säljstart Dot
 • Icon Byggstart Dot
 • Icon Inflyttning Dot

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Se den fantastiska utsikten från huset!

  Se den fantastiska utsikten från huset!

  Utsikten från våning 10
  Utsikten från våning 16

 • Toggle

  Förtur

  Riksbyggen Förtur

  Vill du öka din möjlighet att välja din drömbostad? Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten, och du har större chans att välja just den bostad som du vill ha. Läs mer om Riksbyggen Förtur här!

 • Toggle

  Det här är Bonum

  Bonum seniorboende utvecklar nya lägenheter med bostadsrätt för dig som fyllt 55 år. Våra bostäder gör vardagen både enklare och vackrare. Konceptet består av tre delar – bostad, förvaltning och tjänster.

  Ett tryggt och modernt seniorboende

  Bonum är Riksbyggens varumärke och organisation för seniorboende. Oavsett vilket skede i livet du befinner dig i, finns här möjlighet till både lugn och ro och ett rikt socialt liv. På Bonum arbetar vi med seniorboende som en helhet, bestående av tre grundstenar.

  Bostaden

  Ljusa, luftiga och lättskötta lägenheter med hög standard. Här erbjuder vi ett tryggt, inbjudande och praktiskt hem, som är utformat för att fungera även om behoven med tiden förändras.

  Förvaltning

  Vår förvaltning innefattar såväl teknisk och ekonomisk förvaltning som tillsyn, skötsel och städning av fastigheten och trädgården. Vår Bonumvärd kan, tillsammans med de boende, starta en rad gemensamma trivselaktiviteter.

  Tjänster

  Ett tjänsteutbud som gör tillvaron bekväm, enkel och trivsam. Med Bonumvärden finns hjälpen nära till hands och som boende köper du de tjänster som just du har behov av.

  Som boende i Bonum har du alltid en Bonumvärd nära till hands. Hon eller han kan hjälpa till att anordna grill- och vinkvällar, byta glödlampor, sätta upp gardiner, städa, tvätta fönster, möblera om och assistera vid olika typer av ärenden. Läs gärna mer här om alla fördelar med våra Bonumvärdar och hur tjänsten fungerar.

  Bonumvärden är en praktisk och social person som är knuten till seniorboendet – med en stor palett av tjänster att erbjuda de boende. Tjänsterna köps efter behov av den enskilde och är ett val, inte ett måste. Tack vare skatteavdraget för hushållsnära tjänster reduceras oftast den faktiska kostnaden.

  Bonumvärden kommer att finnas tillgänglig för föreningens räkning under en tid som motsvarar ca 2 timmar/vecka utöver den tid som Bonumvärden ägnar åt förvaltningstjänster.

  Bonumvärden kan bistå dig som boende med till exempel:

  • Städning, fönsterputsning, kemtvätt
  • Följa med till post, apotek, vårdcentral etceteraLösa vardagsproblem som till exempel byta glödlampa, sätta upp gardiner, montera hyllor och möblera om
  • Tillsyn av lägenheten om den boende är bortrest
  • Veckostädning, storstädning
  • Hantverkshjälp

  Exempel på tjänster du kan beställa av din Bonumvärd

  • Blomvattning
  • Byta gardiner
  • Juridisk rådgivning
  • Flytta möbler
  • Hänga tavlor
  • Följa med på ärenden

  Bonumvärden ordnar gärna trevliga aktiviteter i huset som grillkvällar, vinprovningar och boule

  Vill du läsa mer om vad Bonum kan erbjuda?

Antal bostäder: 56
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Angela

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält
Kristin van der Reep Kundansvarig