Bara en lägenhet kvar!
Bara en lägenhet kvar!

Bonum Brf Alunda

1 595 000–3 995 000 kr

Nu finns det bara en lägenhet kvar i Bonum Brf Alunda, först till kvarn! Centralt i Åkarp har vi byggt bostadsrätter med härliga balkonger och trevliga uteplatser. För dig som fyllt 55 år. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Pris 1 595 000– 3 995 000 kr
Rum 2–4 rum och kök
Area 55–112 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • kallvatten
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

3 717–6 456 kr/mån
Våningar 3
Lägenheter 31
Status Försäljning pågår

Välkommen att boka privat visning!

Välkommen att kontakta vår säljare Marie Lundström för att boka tid för privat visning. Inflyttningsklar lägenhet med flexibelt tillträde.

Bonumvärd

I alla Bonumföreningar finns det en Bonumvärd som sköter om fastigheten. Bonumvärden erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Det är tjänster som du själv kan beställa.

Bonumvärdens tjänster

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Seniorbostäder i Åkarp

Centralt beläget i skånska Åkarp, mellan Malmö och Lund, har vi byggt ett Bonum seniorboende. Moderna bostadsrätter med rymliga balkonger eller uteplatser med hög standard för dig som fyllt 55 år. 

Att göra och upptäcka i Åkarp

Åkarps läge, mitt i en storstadsregion, innebär att det aldrig är långt till nöjen och aktiviteter och inpå knuten finns en hel del att upptäcka. Ett kort stycke från Brf Alunda ligger Möllegården kultur som är en mötesplats för Åkarps kulturvänner. Här hittar du bland annat hantverksbutik och ett hemtrevligt kafé samt Charlotte Weibulls samlingar med skånska folkdräkter, dräktsilver och vävnader.

Nära är det också till Lindhaga församlingsgård som har verksamheter för stora och små. Handarbete och körsång är några av dem som riktar sig mot vuxna. För golfaren finns det många bra banor att välja på i närområdet. Vallgårdens golfklubb  är en niohåls Pay & Play bana som ligger bara ett stenkast från bostadsrättsföreningen. Åkarp-Burlövs Tennisklubb erbjuder verksamhet för stora som små.

Strax norr om Åkarp ligger Lomma med sin hamn och sin vackra badstrand. Ett populärt utflyktsmål året om. Det samma kan sägas om markerna kring Sveriges Lantbruksuniversitet med sina anrika byggnader, en fantastisk park, den botaniska trädgården, en populär restaurang och intressanta museer. Här håller också Friskis & Svettis utegympa sommartid. Andra populära utflyktsmål i närheten är Tirups Örtagård, som är ett måste för växt- och trädgårdsentusiasten, och Kronetorps Mölla som erbjuder en spännande miljö i vackra omgivningar.

Service i Åkarp

För dig som vill köpa en bostad i Skåne med närhet till det mesta är lägenheterna i Åkarp ett bra val. I Åkarp är det lätt att sköta det vardagliga på nära håll. De flesta av dina inköp kan du sköta i närbelägna Åkarps centrum på ICA Nära med generösa öppettider. I samma byggnad finns också en trevlig kvarterskrog. Traditionell husmanskost i trevliga lokaler serveras på Restaurang Lillgården på Lundavägen.

Distriktssköterskemottagning finns i Åkarp och i Arlöv kan du träffa läkare på vårdcentralen. I Åkarp finns även fotvård och frisör. Drygt två kilometer från Brf Alunda ligger Burlöv Center med stormarknad och ett 70-tal butiker och restauranger. Här finns vardagsservice som apotek och systembolag. Intill handelsplatsen ligger också Burlövsbadet med bassänger för motionssim och vattengympa.

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Hållbarhetsåtgärder för Bonum Brf Alunda

 • Miljöbyggnad Silver
 • Varierande växtlighet på gården och gröna tak
 • Återvinningsrum

Läs om vårt hållbarhetsarbete.

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  Januari 2020
 • Byggstart

  Vår 2020
 • Inredningsval

  December 2020
 • Upplåtelse

  Augusti 2021
 • Inflyttningsklart

  Februari 2022

Se huset och välj bostad

 • Välj favoritbostad och anmäl intresse
 • Se huset från olika vinklar
 • Se solljuset under dagen
Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Nära till mycket i Åkarp

Åkarp ligger i en storstadsregion, åtta km nordväst om Malmö, och har en hel del att erbjuda om du är intresserad av natur, kultur, golf och fina badstränder. Matbutik, vårdcentral och kvarterskrog finns i Åkarp. Två km därifrån finns Burlöv Center med stormarknad och ett 70-tal butiker. Strax norr om Åkarp ligger Lommas strand och Sveriges Lantbruksuniversitet.

Anmäl intresse till Bonum Brf Alunda

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

INFORMATION OM BOSTADSKÖP

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till