Bonum Brf Pepparmyntan

Nyproducerade bostadsrätter strax söder om Örebros citykärna för hushåll där minst en är 55 år. Nu har vi endast ett fåtal inflyttningsklara bostäder kvar. Kontakta oss för en personlig visning. Välkommen till din nya och bekvämare verklighet!

 • Peppargatan
 • 47 lägenheter

Bonum Brf Pepparmyntan

Nyproducerade bostadsrätter strax söder om Örebros citykärna för hushåll där minst en är 55 år. Nu har vi endast ett fåtal inflyttningsklara bostäder kvar. Kontakta oss för en personlig visning. Välkommen till din nya och bekvämare verklighet!

 • Peppargatan
 • 47 lägenheter
Inflyttnings- klart

Fakta

 • Rum 2-4 rum och kök
 • Pris 1 295 000-2 495 000 kr
 • Avgift 2 665-4 621 kr/mån

Visningar

Tor 1 aug kl 17:00 - 17:45

Välkommen på öppen visning till Peppargatan 40, vi visar en 2:a på 57 kvm och en 4:a på 87 kvm

Tor 8 aug kl 17:00 - 17:45

Välkommen på öppen visning på Peppargatan 40, vi visar en 2:a och en 4:a

+ Visa fler bilder (28 st)

Kontakt

Säljare
Catarina Tenor

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Visningslägenhet

   
 • Inredningsval

  Alla tillval gjorda
 • Inflyttning

  2019

Om projektet

Bostadsrätter i Sörbyängen, Örebro

Välkommen till Bonum Brf Pepparmyntan och en bekvämare verklighet i oslagbart fritt västerläge. Strax söder om citykärnan i Örebro, på Sörbyängen, har vi på Riksbyggen byggt 47 trivsamma nyproducerade och inflyttningsklara Bonum bostadsrätter för hushåll där minst en har fyllt 55 år.

Oslagbart läge

Här kan du njut av härlig kvällssol på din balkong i fritt västerläge. Du kan även ha mysiga grillkvällar på föreningens trivsamma innergård eller spela ett parti boule med grannar och/eller vänner. Med ett perfekt fritt västerläge intill Grönpepparparken har Brf Pepparmyntan en av de bättre tomterna i Sörbyängen. Med ett stenkast till golfbana och med närhet till härliga promenadstråk och parker runt knuten är detta ett boende som överträffar det mesta.

Kontakta vår säljare Catarina Tenor för mer information om du funderar på att köpa bostad i Örebro.

 • Då det pågår vägarbete kan infart till Peppargatan endast ske via Universitetsrondellen. Därefter Tybblerondellen och vidare till Karlsdalsallén samt via Ladugårdsängen (Pålsbodagatan), Tybble (Studievägen) och Sörby (Flygaregatan).

Bonumvärden - någon du kan lita på

Som boende i Bonum Brf Pepparmyntan finns tillgång till Bonumvärden Jeanette som är en del av det sociala livet i föreningen. Det är hon som hjälper dig tillrätta, visar var allting finns och ser till att du hittar i huset. Hon hjälper även till att ordna gemensamma aktiviteter och träffar, såsom grillkvällar och fika i gemensamhetslokalen och därtill kan hon även anordna annat som medlemmarna i föreningen tycker om. Bonumvärden kan även anlitas för att göra tillvaron ytterligare lite enklare för dig som boende och hon kan hjälpa dig med små och stor tjänster mot rutavdrag– som att flytta tunga möbler, installera internet, byta gardiner eller följa med till apoteket – när helst du behöver det.


Del av tjänster du kan beställa av din Bonumvärd

 • Städning
 • Fönstertvätt
 • Blomvattning
 • Byta gardiner
 • Flytta möbler
 • Hänga tavlor
 • Följa med på ärenden

Bo och trivs i Bonum seniorboende

Brf Pepparmyntan är en bostadsrättsförening där det finns fler ytor att använda än de som hör till den egna bostaden. Alla boende har tillgång till fullt utrustad gemensamhetslokal med kök och lokalen kan även lånas för enskilt bruk. Får ni gäster kan de inkvarteras i det bokningsbara övernattningsrummet med dubbelsäng mot en symbolisk avgift. På den mysiga innergården kan ni slå er ned i orangeriet eller sittgrupperna runt om på innergården. Där kan ni njuta av en god bok eller kanske spela ett parti boule med grannarna.

Ett boende med bra miljö

Bonum Brf Pepparmyntan är beläget på Peppargatan 32–40 i Sörbyängen, Örebro och huset har vi byggt i miljöbyggnad Silver, detta med omtanke för dig som ska vistas i byggnaden. Här krävs det mer av byggnaden än att bara följa lagkrav – bland annat måste solskyddet, ljudmiljön och ventilationen vara mycket bättre. Det innebär även så låg miljöbelastning som möjligt med god innemiljö, sunda material och att huset har projekterats med högt ställda energikrav.

Ingår i månadsavgiften

I månadsavgiften ingår värme, bredband 100/100 Mbit/s, IP- telefoni, TV-paket lagom från Telia och bostadsrättstilläggsförsäkring. För hushållsel, varm- och kallvatten finns kollektiv anslutning (IMD) med individuell mätning och enskild debitering på hyresavin. På innergården finns gemensam miljöbod med källsortering. 

Läs mer

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Nära naturen i Sörbyängen

Bonum Brf Pepparmyntan har vi byggt i ett vackert och fritt läge och här finns närhet till såväl naturområden som till matbutiker och vårdcentral. För den golfintresserade ligger Örebro City Golf and Country Club med 18-håls golfbana, korthålsbana och klubbhus bara ett stenkast bort. I närområdet finns två välsorterade mataffärer och Örebro city med stadens utbud av affärer och nöjen samt universitetsområdet når ni på 10 minuter med cykel.

Det finns gott om varierande aktiviteter inom kort avstånd, bland annat Sörbyskogen med dess motionsspår, Sörbybacken, Gustavsvik med motionsanläggning, relaxavdelning och dess välkända upplevelsebad. Backahallen med padel-, tennis- squash- och badmintonbanor och därtill flertalet fotbollsplaner och stora grönytor.

Mer fakta

Modernt och bra planerat kök från Marbodal med gott om förvaringsmöjligheter. Mjukstängande köksinredning med släta vita köksluckor med rostfria handtag. Infälld led spotlights under väggskåp, grå bänkskiva i laminat med underkantslimmad ho, vitt kakel i halvförband ovan arbetsytan och hörnbox med ett eluttag och timer. Köket är fullt maskinellt utrustat med vitvaror från Bosch: glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikrovågsugn, diskmaskin, kyl- och fryskombination alternativt kyl och frys i fullhöjd samt rostfri utdragbar fläkt från Siemens.

Golv: Parkett 14 mm 3-stavs, ek.
Sockel: Träsockel ek.
Vägg: Vitmålade väggar S-0500-N.
Tak: Grängat vitt.
Övrigt: Fönsterbänk i mattpolerad natursten i fönstersmyg.

Helkaklat badrum utrustat med vitt kommodskåp och spegelskåp med LED-belysning ovan. Förhöjd golvmonterad WC-stol, takdusch försedd med tak och handdusch och vikbar duschskärm i glas. Elektrisk handdukstork, tvättställsblandare, toalettpappershållare och handdukshängare. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Bosch med vit arbetsbänk ovan maskinerna och två vita väggskåp. 

Golv: Grå klinkerplattor 3003300 
Vägg: Vitt kakel 3003600 
Tak: Vitmålade tak

Alla lägenheter från tre rum och kök är utrustade med två toaletter. I treorna finns ett helkaklat badrum med dusch och en gästtoalett och i fyrorna finns två helkaklade badrum med dusch. 

Gästtoalett - tre rum och kök 
Gästtoalett med vitt kommodskåp, spegelskåp och vitt kakel ovan tvättställ. Förhöjd golvmonterad WC-stol, tvättställsblandare, handdukshängare och toalettpappershållare.

Golv: Grå klinkerplattor 300x300.
Vägg: Vitmålade väggar S-0500-N. 
Tak: Vitmålade tak. 

Badrum - fyra rum och kök 
Helkaklat badrum utrustat med vitt kommodskåp och spegelskåp med LED-belysning ovan. Förhöjd golvmonterad WC-stol, takdusch försedd med tak och handdusch och vikbar duschskärm i glas. Elektrisk handdukstork, tvättställsblandare, toalettpappershållare och handdukshängare. 

Golv: Grå klinkerplattor 300x300. 
Vägg: Vitt kakel 300x600. 
Tak: Vitmålade tak.

Vardagsrum med skjutparti ut till balkongen. Sovrum med förvaringsmöjlighet i garderob/garderober. Fönster mot innergården och/eller Peppargatan.

Golv: Parkett 14 mm 3-stavs, ek.
Sockel: Träsockel ek.
Vägg: Vitmålade väggar S-0500-N.
Tak: Grängat vitt.
Övrigt: Fönsterbänk i mattpolerad natursten i fönstersmyg.

Entréhall med hatthylla och praktiskt klinker golv vid entrén. Säkerhetsdörr med titthål.

Golv: Klinkergolv därefter parkett 14 mm 3-stavs, ek.
Sockel: Träsockel ek.
Vägg: Vitmålade väggar S-0500-N.
Tak: Grängat vitt
Övrigt: Hatthylla

Balkonger med aluminiumräcke och vindskydd i form av glasskiva. På balkongen finns utebelysning, eluttag och galghängare. Balkongräcket har en höjd på 1100 mm.

Uttag för internet/tele/tv finns i hall, kök, vardagsrum och sovrum. Fastigheten är ansluten via Telia med ett valt utbud för internet, telefoni och tv.

Bilparkering
I föreningen finns 35 parkeringsplatser i carport och en plattsatt handikapparkering att hyra. Datumparkering på närliggande gator.
Cykelparkering
Cykelställ finns vid entréerna på Peppargatan och på innergården finns ett fristående cykelförråd, cykelparkering i carport med låsbar gallergrind och fristående cykelställ.

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Pepparmyntan

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Säljare
Catarina Tenor

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp