Bonum Brf Cavallo

Bo centralt i Kalmar med bra service i närområdet. Bostadsrätter med genomtänkta detaljer och ökad bekvämlighet för dig som fyllt 55. Välkommen till din nya verklighet!

 • Biskopsgatan
 • 29 lägenheter

Bonum Brf Cavallo

Bo centralt i Kalmar med bra service i närområdet. Bostadsrätter med genomtänkta detaljer och ökad bekvämlighet för dig som fyllt 55. Välkommen till din nya verklighet!

 • Biskopsgatan
 • 29 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 2-4 rum och kök
 • Pris 2 250 000-3 875 000 kr
 • Avgift 3 902-5 013 kr/mån

Kontakt

+ Visa fler bilder (14 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart

  December 2017
 • Byggstart

  2018
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  2020

Om bostadsprojektet

Bostadsrätter i centrala Kalmar

I centrala Kalmar har vi nu börjat bygga bostadsrätter i Bonum Brf Cavallo. Det är vårt första Bonumprojekt i Kalmar med 29 nyproducerade lägenheter för dig som fyllt 55 år. Välkommen att köpa lägenhet i en bostadsrätt med alla bekvämligheter som du kan tänkas behöva. Beräknad inflyttning våren 2020.

Nyproducerade lägenheter med smarta lösningar

I Brf Cavallos hus och centrala läge finns allt du behöver – genomtänkta detaljer inomhus samt bra service och granne med Villa Monte Cavallo och dess parkmiljö. Glöm vardagens små obekvämligheter. Vi har nämligen utrustat din nya lägenhet med en rad smarta lösningar, både i och utanför huset.

Vi har även koncentrerat oss på att göra en stor gemensamhetslokal som de boende kan hyra till födelsedagar, fest eller varför inte anordna sportafton tillsammans med dina grannar. Och inte nog med den rymliga gemensamhetslokalen, det kommer att finnas en uteplats som är till för alla i föreningen, vill man grilla eller bara sitta och mysa en härlig sommarkväll så gör man det. Har man släkt och vänner som kommer långväga ifrån så kommer det även finnas en övernattningslägenhet att hyra.

Lägenheternas inredning

Inredningsvalen är nu klara och de lägenheter som är kvar är inredda med designlinjen Modernt Neutral, en stilren inredning med vita släta luckor, vitt avlångt kakel, ljus bänkskiva, rostfria handtag och ett klassisk 3-stavs ekparkett. En stil som håller länge och är en neutral bas som man lätt kan förändra med färg på gardiner, kuddar och mattor. 

Så köper du nyproduktion utan inredningsval

 

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Bonum Brf Cavallo

Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Odlingslådor
Miljörum
Laddstolpar
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete
Läs mer

En ny bostadsrätt för det ljuva livet

Nu har vi börjat bygga Brf Cavallo – vår första bostadsrättsförening inom Bonumkonceptet i Kalmar, exklusivt för dig som har fyllt 55 år. Och som i alla våra Bonumprojekt tänker vi extra mycket på bekvämlighet.

Från vår Bonumvärd kommer du exempelvis kunna beställa hembärning av veckans matvaror, städning, montering av nya bokhyllor eller varför inte hjälp med att byta vinterdäcken. Det blir ett boende som inbjuder till sociala kontakter med människor i samma fas i livet.

Ett nytt hem för livsnjutare

Brf Cavallo är ett hus för 2000-talet. Men idéer, detaljer och färgsättning från den Italieninspirerade 1800-talsvillan bredvid får sin givna plats i vårt hus.

Vi tror att du som köper en lägenhet i Brf Cavallo i Kalmar är något av en livsnjutare. Du vill antagligen göra helt andra saker än att klippa gräs och måla staket. Och när du bor bekvämt får du tid över för att göra det du verkligen vill, om det sedan är att umgås med vänner, träna eller resa är helt upp till dig. Inflyttning våren 2020.

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Nära till allt

I huset och med läget kombinerar vi stadens alla möjligheter med parkens stillhet. Det är helt enkelt ett perfekt boende för dig som vill ha det bekvämt på insidan och ett aktivt liv på utsidan. Förstora kartan och du ser bättre vilka affärer och utbud som ligger alldeles nära Brf Cavallo.

Anmäl intresse till Bonum Brf Cavallo

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Beställ tjänster

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Trygghet i ditt bostadsköp

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Upp