Slutsålt
Slutsålt

Bonum Brf Cavallo

3 380 000–3 395 000 kr

Slutsålt! Nu finns det inga lägenheter kvar i Bonum Brf Cavallo.

Bostadsfakta

Pris 3 380 000– 3 395 000 kr
Rum 3–4 rum och kök
Area 83–91 kvm
Avgift 4 604–5 013 kr/mån
Våningar 8
Lägenheter 29
Status Slutsålt

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Boka privat visning

Välkommen på en privat visning av Brf Cavallo. Föranmälan krävs, kontakta vår mäklare Josefine Eriksson.

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Kika in i Brf Cavallo

Titta in i en lägenhet och få information om vad Bonumvärden kan hjälpa dig med.

Bekvämt boende i centrala Kalmar

Nu finns möjligheten att flytta in till Bonum Brf Cavallos nyproducerade bostäder mitt i centrala Kalmar. Det är vårt första Bonumprojekt i Kalmar med 29 bostäder för dig som fyllt 55 år. Här kan du nu köpa en inflyttningsklar bostadsrätt med alla bekvämligheter som du kan tänkas behöva. I huset finns en stor gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och en trivsam möblerad uteplats. Här har du plats för fest, kalas och trevliga sammankomster med dina grannar. Har du långväga gäster på besök kan de bo över i föreningens fina övernattningslägenhet. Träffar med föreningens Bonumvärdar och dina grannar kommer att anordnas i gemensamhetslokalen där ni tillsammans kan hitta på trevliga aktiviteter.

I Brf Cavallos hus och centrala läge finns allt du behöver – genomtänkta detaljer och bra service. Glöm vardagens små bekymmer. Vi har nämligen utrustat din nya bostad med en hel rad smarta lösningar, både i och utanför huset. Samtidigt har du nära till både Kalmars vackra och charmiga stadskärna och köpcentret Giraffen med flertalet butiker, caféer och mataffärer.

Bostädernas inredning

De bostäder som finns kvar att köpa är inredda med designlinjen Modernt Neutral, en otroligt stilren och populär inredningslinje. Genomgående för bostäderna är vitmålade väggar och klassiskt matt 3-stavs ekparkett från Kährs. Köken har vita släta luckor, rostfria beslag, vitt kakel, ljus bänkskiva och rostfria vitvaror från Bosch. Badrummen är självklart helkaklade i en neutral stil med vitt kakel på väggar och klinkers i en grå nyans. I badrummet finns även praktiskt tvättdel med tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta över med bänkskiva och överskåp. Både kök och badrum är från Vedum. Modernt Neutralt är en stil som håller länge och med sin neutrala bas kan du själv lätt förändra och sätta din egen prägel med färg på gardiner, kuddar och mattor.

En ny bostad för det ljuva livet

Nu har vi äntligen byggt klart Brf Cavallo – vår första bostadsrättsförening inom Bonumkonceptet i Kalmar, exklusivt för dig som har fyllt 55 år. Som i alla våra Bonumprojekt har vi tänkt extra mycket på bekvämlighet för att du ska få desto mer tid till att njuta av livet.

Från våra Bonumvärdar kan du beställa tjänster som t.ex. hembärning av veckans matvaror, städning, montering av nya bokhyllor eller varför inte hjälp med att byta vinterdäcken. Bonumvärden kommer även att vara behjälplig med att anordna träffar som t.ex. vinprovningskvällar, bokcirklar, yoga eller annat kul som du och dina grannar önskar hitta på. De hjälper er att boka eller guidar er till hur ni ska gå till väga. Det är ett boende som bjuder in till sociala kontakter med människor som är i samma fas i livet.

Ett nytt hem att trivas i

Vi har byggt ett modernt boende med idéer, detaljer och färgsättning hämtade från den Italieninspirerade 1800-talsvillan bredvid. Precis som den genomtänkta insidan har vi även lagt krut på utsidan. Här finns odlingslådor för de som har gröna fingrar men även en gemensam stor uteplats och gräsyta för den som vill ta solstolen och bara sitta och njuta en stund. Cykel- och bilparkering finns bekvämt belägen på ena sidan av huset. Här hittar vi också en bänk för den som väntar på skjuts. Alldeles bredvid har ni Villa Monte Cavallo som vi har tagit inspiration från. Denna planeras få en finare parkyta som ska vara öppen för alla.

Vad som ingår i din månadsavgift

I din månadsavgift i Brf Cavallo ingår värme och fasta avgifter för vatten, hushållsel och bostadsrättstillägget på din hemförsäkring.

De driftskostnader som tillkommer är förbrukning av hushållsel, förbrukning av varmt och kallt vatten samt hemförsäkring.

Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia för abonnemang av TV, bredband och telefoni. Detta gör att du som bostadsrättsinnehavare endast behöver betala 229 kr/mån för ovanstående.

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Bonum Brf Cavallo

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - huset är byggt enligt Miljöbyggnad Silver som visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

 • Odlingslådor
 • Miljörum
 • Laddstolpar
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Bonum Brf Cavallo

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - huset är byggt enligt Miljöbyggnad Silver som visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

 • Odlingslådor
 • Miljörum
 • Laddstolpar
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

placeholder

 • Planerad

   
 • Säljstart

  December 2017
 • Byggstart

  2018
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  Inflyttningsklart

Se huset och välj bostad

 • Välj favoritbostad och anmäl intresse
Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Nära till allt

Som boende i Brf Cavallo har du nära till precis allt. Här kan du strunta i bilen för du har gång och cykelväg till allt du kan tänka dig. Gångavstånd till Kalmar stadskärna, härliga promenadstråk runt Fredriksskans och såklart nära till köpcentrumet Giraffen där du hittar allt inom shopping samt matvaruaffärer och mycket mer.

Vill du ta bussen? Då finns det busshållplats nästan precis utanför huset. Förstora kartan och du ser bättre vilka affärer och utbud som ligger alldeles nära Brf Cavallo.