Stora visnings-dagen 2/2
Stora visnings-dagen 2/2

Bonum Brf Cavallo

1 975 000–4 350 000 kr

Säg Hej till det goda livet! Nu har vi äntligen öppnat dörrarna till vår fina nya möblerade visningslägenhet! Håll utkik efter visningstider eller kontakta säljaren för en privat visning för att få uppleva detta fantastiska projekt i verkligheten! Detta är ett boende för dig som är i dina bästa år, nämligen 55+. Välkommen till Brf Cavallo i Kalmar!

Bostadsfakta

Pris 1 975 000–4 350 000 kr
Rum 2–4 rum och kök
Area 63–102 kvm
Avgift 3 732–5 387 kr/mån
Våningar 8
Lägenheter 29
Status Försäljning pågår

Visningar

Söndag 2 februari 11:00-14:00

Välkommen på stora visningsdagen. Då öppnar vi dörrarna till din nya verklighet på Biskopsgatan 7

Kontakt

 • Planerad

   
 • Säljstart

  December 2017
 • Byggstart

  2018
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  2020

Om bostadsprojektet

Bekvämt boende i centrala Kalmar

Flytta in i centrala Kalmar redan i slutet av april! Det är vårt första Bonumprojekt i Kalmar med 29 nyproducerade lägenheter för dig som fyllt 55 år. Välkommen att köpa en bostadsrätt med alla bekvämligheter som du kan tänkas behöva, här kommer bland annat finnas en stor gemensamhetslokal med övernattningslägenhet. Samtidigt har du nära till både Kalmars charmiga stadskärna och köpcentret Giraffen.

Nyproducerade lägenheter med smarta lösningar

I Brf Cavallos hus och centrala läge finns allt du behöver – genomtänkta detaljer inomhus samt bra service och granne med Villa Monte Cavallo och dess parkmiljö. Glöm vardagens små obekvämligheter. Vi har nämligen utrustat din nya lägenhet med en rad smarta lösningar, både i och utanför huset.

Vi har även koncentrerat oss på att göra en stor gemensamhetslokal som de boende kan hyra till födelsedagar, fest eller varför inte anordna sportafton tillsammans med dina grannar. Och inte nog med den rymliga gemensamhetslokalen, det kommer att finnas en uteplats som är till för alla i föreningen, vill man grilla eller bara sitta och mysa en härlig sommarkväll så gör man det. Har man släkt och vänner som kommer långväga ifrån så kommer det även finnas en övernattningslägenhet att hyra.

Lägenheternas inredning

Inredningsvalen är klara och de lägenheter som finns kvar är inredda med designlinjen Modernt Neutral, en stilren inredning. Genomgående med vitmålade väggar och klassiskt matt 3-stavs ekparkett. Köken har vita släta luckor, rostfria handtag, vitt avlångt kakel, ljus bänkskiva, rostfria vitvaror från Bosch. Badrummen är självklart helkaklade med vitt kakel på väggar och klinkers i en grå nyans. I badrummet finns även tvättdel med tvättmaskin och torktumlare som har en arbetsyta över med laminatbänkskiva och överskåp. Kök och badrum är från Vedum och golvet är från Kährs. Detta är en stil som håller länge och är en neutral bas som man lätt kan förändra med färg på gardiner, kuddar och mattor.

Så köper du nyproduktion utan inredningsval

 

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Bonum Brf Cavallo

Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Odlingslådor
Miljörum
Laddstolpar
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete
Läs mer

En ny bostadsrätt för det ljuva livet

Nu har vi snart byggt klart Brf Cavallo – vår första bostadsrättsförening inom Bonumkonceptet i Kalmar, exklusivt för dig som har fyllt 55 år. Som i alla våra Bonumprojekt tänker vi extra mycket på bekvämlighet.

Från vår Bonumvärd kommer du exempelvis kunna beställa hembärning av veckans matvaror, städning, montering av nya bokhyllor eller varför inte hjälp med att byta vinterdäcken. Det blir ett boende som inbjuder till sociala kontakter med människor som är i samma fas i livet.

Ett nytt hem att trivas i

Vi har byggt ett modernt boende med idéer, detaljer och färgsättning hämtade från den Italieninspirerade 1800-talsvillan bredvid. Precis som den genomtänkta insidan har vi även lagt krut på utsidan. Här kommer finnas odlingslådor för de som har gröna fingrar men även en gemensam stor uteplats och gräsyta för den som vill ta solstolen och bara sitta och njuta en stund. Cykel- och bilparkering finns bekvämt belägen på ena sidan av huset. Här hittar vi också en bänk för den som väntar på skjuts. Alldeles bredvid har ni villan som granne som vi har tagit inspiration från, denna planeras få en finare parkyta som ska vara öppen för alla.

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Nära till allt

Som boende i Brf Cavallo har du nära till precis allt. Här kan du strunta i bilen för du har gång och cykelväg till allt du kan tänka dig. Gångavstånd till Kalmar stadskärna, härliga promenadstråk runt Fredriksskans och såklart nära till köpcentrumet Giraffen där du hittar allt inom shopping samt matvaruaffärer och mycket mer. Vill du ta bussen? Då finns det busshållplats nästan precis utanför huset. Förstora kartan och du ser bättre vilka affärer och utbud som ligger alldeles nära Brf Cavallo.

Anmäl intresse till Bonum Brf Cavallo

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Beställ tjänster

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Trygghet i ditt bostadsköp

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Upp