Försäljning pågår
Försäljning pågår

Bonum Brf Cavallo

2 475 000–3 875 000 kr

Säg Hej till det goda livet! Nu har vi äntligen öppnat dörrarna till vår fina nya möblerade visningslägenhet! Kontakta säljaren för en privat visning för att få uppleva detta fantastiska projekt i verkligheten! Detta är ett boende för dig som är i dina bästa år, nämligen 55+. Välkommen till Bonum Brf Cavallo i Kalmar!

Bostadsfakta

Pris 2 475 000–3 875 000 kr
Rum 2–4 rum och kök
Area 68–91 kvm
Avgift 3 902–5 013 kr/mån
Våningar 8
Lägenheter 29
Status Försäljning pågår

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Välkommen på privat visning

Du är välkommen att kontakta ansvarig säljare och boka en privat visning. I dagsläget har vi inga öppna visningar.

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Bekvämt boende i centrala Kalmar

Flytta in i centrala Kalmar redan i slutet av april! Det är vårt första Bonumprojekt i Kalmar med 29 nyproducerade lägenheter för dig som fyllt 55 år. Välkommen att köpa en bostadsrätt med alla bekvämligheter som du kan tänkas behöva, här finnas en stor gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och en trivsam möblerad uteplats. Här har du då plats för fest, kalas och trevliga sammankomster med din grannar. Har du långväga gäster så kan de bo över i övernattningslägenheten. Träffar med föreningens Bonumvärdar kommer att anordnas i gemensamhetslokalen. Samtidigt har du nära till både Kalmars charmiga stadskärna och köpcentret Giraffen.

I Brf Cavallos hus och centrala läge finns allt du behöver – genomtänkta detaljer inomhus samt bra service och granne med Villa Monte Cavallo. Glöm vardagens små obekvämligheter. Vi har nämligen utrustat din nya lägenhet med en rad smarta lösningar, både i och utanför huset.

Lägenheternas inredning

Inredningsvalen är klara och de lägenheter som finns kvar är inredda med designlinjen Modernt Neutral, en stilren inredning. Genomgående med vitmålade väggar och klassiskt matt 3-stavs ekparkett. Köken har vita släta luckor, rostfria handtag, vitt avlångt kakel, ljus bänkskiva, rostfria vitvaror från Bosch. Badrummen är självklart helkaklade med vitt kakel på väggar och klinkers i en grå nyans. I badrummet finns även tvättdel med tvättmaskin och torktumlare som har en arbetsyta över med laminatbänkskiva och överskåp. Kök och badrum är från Vedum och golvet är från Kährs. Detta är en stil som håller länge och är en neutral bas som man lätt kan förändra med färg på gardiner, kuddar och mattor.

En ny bostadsrätt för det ljuva livet

Nu har vi snart byggt klart Brf Cavallo – vår första bostadsrättsförening inom Bonumkonceptet i Kalmar, exklusivt för dig som har fyllt 55 år. Som i alla våra Bonumprojekt tänker vi extra mycket på bekvämlighet.

Från vår Bonumvärd kommer du exempelvis kunna beställa tjänster som t.ex. hembärning av veckans matvaror, städning, montering av nya bokhyllor eller varför inte hjälp med att byta vinterdäcken. Bonumvärden kommer även att vara behjälplig med att anordna träffar som t.ex. vinprovningskvällar, bokcirklar, yoga eller annat kul. De hjälper er att boka eller guidar er till hur ni ska gå till väga. Det blir ett boende som inbjuder till sociala kontakter med människor som är i samma fas i livet.

Ett nytt hem att trivas i

Vi har byggt ett modernt boende med idéer, detaljer och färgsättning hämtade från den Italieninspirerade 1800-talsvillan bredvid. Precis som den genomtänkta insidan har vi även lagt krut på utsidan. Här kommer finnas odlingslådor för de som har gröna fingrar men även en gemensam stor uteplats och gräsyta för den som vill ta solstolen och bara sitta och njuta en stund. Cykel- och bilparkering finns bekvämt belägen på ena sidan av huset. Här hittar vi också en bänk för den som väntar på skjuts. Alldeles bredvid har ni Villa Monte Cavallo som granne som vi har tagit inspiration från, denna planeras få en finare parkyta som ska vara öppen för alla.

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Bonum Brf Cavallo

Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Odlingslådor
Miljörum
Laddstolpar
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Bonum Brf Cavallo

Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Odlingslådor
Miljörum
Laddstolpar
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

 • Planerad

   
 • Säljstart

  December 2017
 • Byggstart

  2018
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  April 2020

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Nära till allt

Som boende i Brf Cavallo har du nära till precis allt. Här kan du strunta i bilen för du har gång och cykelväg till allt du kan tänka dig. Gångavstånd till Kalmar stadskärna, härliga promenadstråk runt Fredriksskans och såklart nära till köpcentrumet Giraffen där du hittar allt inom shopping samt matvaruaffärer och mycket mer. Vill du ta bussen? Då finns det busshållplats nästan precis utanför huset. Förstora kartan och du ser bättre vilka affärer och utbud som ligger alldeles nära Brf Cavallo.

Anmäl intresse till Bonum Brf Cavallo

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.