Bonum Brf Villa Byslätt

Ett perfekt boende för dig som fyllt 55 och som vill göra livet lite enklare. Bo centralt i en nyproduktion nära Munksjöstaden i Jönköping. Välkommen till din nya verklighet!

 • Barnarpsgatan/Torpagatan
 • 43 lägenheter

Bonum Brf Villa Byslätt

Ett perfekt boende för dig som fyllt 55 och som vill göra livet lite enklare. Bo centralt i en nyproduktion nära Munksjöstaden i Jönköping. Välkommen till din nya verklighet!

 • Barnarpsgatan/Torpagatan
 • 43 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 2-4 rum och kök
 • Pris 1 750 000-4 395 000 kr
 • Avgift 3 296-6 584 kr/mån

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning.

Fördelar med nyproduktion
+ Visa fler bilder (19 st)

Kontakt

Säljansvarig
Maria Kjellgren
Assisterande säljansvarig
Thomas Pettersson

 • Planerad

  Augusti 2016
 • Byggstart

  Höst 2018
 • Säljstart

  Sommar 2019
 • Inflyttning

  Vinter 2021

Om projektet

Bostadsrätter i Munksjöstaden i Jönköping

Centralt i Jönköping nära Munksjön kommer nyproduktionen Bonum Brf Villa Byslätt att uppföras. Ett perfekt seniorboende för dig som fyllt 55 år och som vill bo med genomtänkta och bekväma lösningar. De ljusa lägenheterna ligger i ett område med en skön blandning av brukshistoria och framåtanda i ett unikt, centralt läge nära mataffär och restauranger. Beräknad inflyttning vinter 2021.

Försäljning pågår!

Drömmer du om att köpa en lägenhet i Munksjöstaden i Jönköping är du varmt välkommen till Bonum Brf Villa Byslätt. Försäljningen pågår men ännu finns det nyproducerade bostadsrätter kvar så tveka inte att kontakta Maria Kjellgren eller Thomas Pettersson. Gå till lägenhetsväljaren längre ned på sidan för att titta på planlösningar och pris med mera.

Bostadsrätter med närhet till Munksjön

Brf Villa Byslätt kommer att rymma 43 ljusa, moderna bostäder i olika storlekar och uppföras i anslutning till rondellen där Torpagatan och Barnarpsgatan möts i Jönköping. Rondellen har byggts om och kompletterats med en ny väg in till Munksjöstaden. 

Längs byggnadens ena sida sträcker sig Barnarpsgatan och ner mot Munksjön. Här kan du blicka ut över den helt nya stadsdelen med bostäder, butiker, restauranger, vårdcentral, kontor, grönområden och historiska byggnader. Bilen parkerar du under mark i ett nytt garage. I bostadsrättsföreningen kommer det att finnas en centralt placerad samlingslokal på markplan för föreningens gemensamma aktiviteter eller för dig om du vill ha en större privat tillställning. Det finns en övernattningslägenhet där nära och kära kan bo när de är på besök.  

I Munksjön finns chansen att köpa lägenheter med genomtänkta och bekväma lösningar i ett centralt och sjönära läge. 

Trygghet i ditt bostadsköp

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

 

Se huset och välj bland lägenheterna

Öppna lägenhetsväljaren

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Moderna lägenheter i ett historiskt område

Namnet Villa Byslätt är taget från en pampig byggnad som införlivades med bruksområdet under 1880-talet. Byggnaden låg intill pappersbrukets kokerier och halmlager. Brukstiden är förbi och villan är riven, men nu återuppstår Villa Byslätt i modern tappning. Det är en hyllning till pappersbruket och människorna som en gång verkade i området.

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Villa Byslätt

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till
Upp