Bonum Brf Villa Byslätt

Ett perfekt boende för dig som fyllt 55 och som vill göra livet lite enklare. Bo centralt i en nyproduktion nära Munksjöstaden i Jönköping. Välkommen till din nya verklighet!

 • Barnarpsgatan/Torpagatan
 • 43 lägenheter

Bonum Brf Villa Byslätt

Ett perfekt boende för dig som fyllt 55 och som vill göra livet lite enklare. Bo centralt i en nyproduktion nära Munksjöstaden i Jönköping. Välkommen till din nya verklighet!

 • Barnarpsgatan/Torpagatan
 • 43 lägenheter
Planerat

Fakta

 • Rum 2-4 rum och kök
 • Pris 2 195 000-4 395 000 kr
 • Avgift 4 507-6 584 kr/mån
+ Visa fler bilder (19 st)

Trygghet i ditt bostadsköp

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Kontakt

Säljansvarig
Maria Kjellgren
Assisterande säljansvarig
Thomas Pettersson

 • Planerad

  Augusti 2016
 • Byggstart

  Höst 2018
 • Säljstart

  Sommar 2019
 • Inflyttning

  Vinter 2021

Om bostadsprojektet

Bostadsrätter i Munksjöstaden i Jönköping

Centralt i Jönköping nära Munksjön kommer nyproduktionen Bonum Brf Villa Byslätt att uppföras. Ett perfekt seniorboende för dig som fyllt 55 år och som vill bo med genomtänkta och bekväma lösningar. De ljusa lägenheterna ligger i ett område med en skön blandning av brukshistoria och framåtanda i ett unikt, centralt läge nära mataffär och restauranger. Beräknad inflyttning vinter 2021.

Försäljning pågår!

Drömmer du om att köpa en lägenhet i Munksjöstaden i Jönköping är du varmt välkommen till Bonum Brf Villa Byslätt. Försäljningen pågår men ännu finns det nyproducerade bostadsrätter kvar så tveka inte att kontakta Maria Kjellgren eller Thomas Pettersson. Gå till lägenhetsväljaren längre ned på sidan för att titta på planlösningar och pris med mera.

Naturligt ljusa lägenheter

Brf Villa Byslätt kommer att rymma 43 ljusa, moderna bostäder i olika storlekar. Lägenheterna har öppna planlösningar med ett naturligt flöde mellan kök, matplats och vardagsrum. De flesta av lägenheterna har en balkong som blir en förlängning av vardagsrummet. Väljer du att glasa in balkongen får du på så vis ett extra rum att vistas i en bra bit in på hösten. Arkitekten har lagt stor vikt vid ljus och rymd i bostäderna och skapat en social och en privat del varje lägenhet.

Nyfiken på insidan?

Blir du nyfiken och känner att du redan nu vill börja fundera på inredningen i ditt nya hem, så kan du gå in och kika i vår digitala visningslägenhet.

Harmoni heter stilen som vi har som grundutförande i våra kök och badrum i Bonum Brf Villa Byslätt, men kanske är Arv eller Tradition mer i din smak? En spännande del av att köpa en nyproducerad lägenhet är möjligheten att kunna påverka dess insida, att få sätta en personlig prägel på sitt nya hem. Lite längre fram under vintern kommer alla som hittat sitt nya hem i Jönköpings nya Bonumförening att få göra just detta. Låt inspirationen börja!

Läs mer

Bostadsrätter med närhet till Munksjön

Bostadshuset byggs i anslutning till rondellen där Torpagatan och Barnarpsgatan möts i Jönköping. Här bor du i ett centralt och sjönära läge. Rondellen har byggts om och kompletterats med en ny väg in till Munksjöstaden. Längs byggnadens ena sida sträcker sig Barnarpsgatan och ner mot Munksjön. 

I bostadsrättsföreningen kommer det att finnas en centralt placerad samlingslokal på markplan för föreningens gemensamma aktiviteter, eller för dig om du vill ha en större privat tillställning. Det finns en övernattningslägenhet där nära och kära kan bo när de är på besök. Bostadsrättsföreningen har även ett nytt garage under mark, där du kan parkera din bil. 

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

 

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Moderna lägenheter i ett historiskt område

Bonum Brf Villa Byslätt byggs i ett centralt och sjönära läge vid Munksjön. Här kan du blicka ut över den helt nya stadsdelen med bostäder, butiker, restauranger, vårdcentral, kontor, grönområden och historiska byggnader. Namnet Villa Byslätt är taget från en pampig byggnad som införlivades med bruksområdet under 1880-talet. Byggnaden låg intill pappersbrukets kokerier och halmlager. Brukstiden är förbi och villan är riven, men nu återuppstår Villa Byslätt i modern tappning. Det är en hyllning till pappersbruket och människorna som en gång verkade i området.

Anmäl intresse till Bonum Brf Villa Byslätt

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Beställ tjänster

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till
Upp